1 Recenzii SKU: s5457

FUNDUOO Pentru Toyota Sienta / Porte / Voxy / Noah 2006-2010 Nou ABS Cromat Masina Mânerul Ușii Capacului Ornamental Autocolant

In stoc


Noul Chrome Masina Mânerul Ușii Capacului Garnitura Pentru Toyota Siena Porte Voxy Noe Gratuit Picătură De Transport Maritim

Produs: Nou Chrome Mânerul Ușii Capacului Garnitura Pentru Toyota Sienta / Porte / Voxy / Noah

Material: de Înaltă Calitate Triplu Placat cu Crom ABS Cu Suport Adeziv aspectul

Compatibilitate:

Model De Masina: Toyota Sienta / Porte / Voxy / Noah

Pachetul Include:

Un Set de 8 Buc

Caracteristici:

100% De Brand Nou Si Mai Bun Calitate

Chrome Acoperi

3M Auto Bandă Adezivă Inclus

Ușor Coaja-N-Stick-Ul De Instalare

Nu de tăiere Sau Găurire Necesară

Notă: efectul ar fi mai bine dacă guma de banda este încălzit.După instalare, vă rugăm să nu se spele masina ta în termen de trei zile.

Poziția de TRANSPORT maritim va fi livrat în termen de 5 zile după primirea plății integrale.Noi navei înregistrate cu transport prin China Air mail.această ordine internațională poate dura mai mult pentru a ajunge, în mod Normal, shippment, la nivel mondial, este folosit pentru a lua de la 15 la 35 de zile lucrătoare, exclude Sat & Soare.Putem oferi, de asemenea, poșta expres de către EMS sau DHL.Costul este mai mare decât standard poștale.Dacă doriți post de către EMS sau DHL, vă rugăm să ne contactați.

Tara

Timpul De Livrare

Zile lucrătoare +sambata+duminica

5-9

10-15

16-20

21-25

26-35

>40

Statele Unite Ale Americii

Rata (sosit timpul)

5.1%

50.1%

29.6%

10.5%

4.7%

Rambursare/Retrimite

Regatul unit

Rata (sosit timpul)

9.9%

63.2%

19.1%

3.4%

4.4%

Rambursare/Retrimite

Australia

Rata (sosit timpul)

21.4%

50.0%

14.3%

7.2%

7.1%

Rambursare/Retrimite

Franța

Rata (sosit timpul)

10.5%

28.6%

43.8%

10.1%

7.0%

Rambursare/Retrimite

Germania

Rata (sosit timpul)

11.1%

22.2%

30.3%

20.9%

15.5%

Rambursare/Retrimite

Canada

Rata (sosit timpul)

0.0%

47.1%

31.4%

17.6%

3.9%

Rambursare/Retrimite

Spania

Rata (sosit timpul)

3.5%

25.0%

47.9%

12.9%

10.7%

Rambursare/Retrimite

Rusia

Rata (sosit timpul)

2.5%

5%

18.2%

35%

31.3%

Rambursare/Retrimite

Termeni DE Vanzare

Oferim calitate perfectă pentru clientul nostru, și toate produsele sunt garantate în stare bună.Dacă nu există nici fugit bunuri, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați.Produsele defecte trebuie să fie returnate în termen de 30 de zile de la data de a plasa comanda.Garanția este nulă în cazul în care produsele a fost perceput în mod necorespunzător,instalat sau utilizat în mod abuziv, în orice mod, sau în cazul în care eticheta și/sau codate de garanție eticheta a fost înlăturată sau modificată cu Toate de transport maritim și de manipulare costul nu va fi rambursat.Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

Contactati-Ne

Scopul nostru este de a oferi Nivelul de Sus Customer Service!Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin trimiterea unui mesaj prin intermediul Stiridinfamilie.ro la serviciul nostru de specialisti 24 de Ore pe Zi, 7 Zile pe Săptămână.Va vom raspunde cat mai repede posibil.Dacă nici un răspuns în termen de 24 de Ore , vă rugăm să verificați spam în căsuța de e-mail.

Feedback-ul

Scopul nostru este de a oferi Nivelul de Sus Customer Service!Dacă sunteți mulțumit cu serviciul nostru și de produs, doar că puteți să ne lăsați un feedback POZITIV cu 100% pline de cinci stele pentru toate DSRs.

Dacă orice problemă s-a întâmplat, vă Rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva și să ne contactați și vom rezolva orice problema pentru tine în cel mai scurt timp.

Vă rugăm să NU lăsați feedback-ul negativ, fără să ne contactați în primul rând, care va afecta contul nostru foarte prost.

înțelegerea dumneavoastră este foarte apreciat și sunteți binevenit să ne contactați oricând, vă vom răspunde cât de repede putem.

45.21lei 68.52lei

Distribuiti

Port Cle Toyota, Inguși, Chrome Vinil, Noah Toyota, Camera Toyota Noah, Voxy R70, Calendar șterge Uscat, Noah, Voxy, Accesorii Toyota Porte, Toyota Voxi, Noah.

Înălțime Element 0inch
Tip De Material ABS
Nume De Brand funduoo
Element De Lungime 0inch
Design Tipul De Ulei Sfaturi
Tip De Autocolant Încheietura Mâinii De Ușă Folie De Protectie
Lățime Produs 0inch
Articol Diametru 0inch
Origine NC(de Origine)
Ambalare Vine Ambalat
Model Alte
Tip Adeziv Sticker
Autocolant De Plasament Ușa & linia Taliei
Categorie Autocolante
Cauta