1 Recenzii SKU: s579

Yeele Sirena Fundaluri Pentru Fotografie Petrecere De Aniversare Pentru Copii Shell Comoara Star Poster Fundaluri Foto Pentru Studio Foto

In stoc


YEELE

-Suntem un profesionist de fotografie medii de producător!Fundaluri noastre sunt întotdeauna nou proiectat pentru nou-nascuti, copii, zile de nastere, petreceri, nunti, sarbatori, etc. Diversificat de Proiectare *de Înaltă Calitate *Preț avantajos *Procesarea Rapidă *Servicii Excelente-vă Rugăm să ne contactați dacă aveți orice confuzie (despre dimensiunea sau personalizare sau dropship).Plăcută la cumpărături!

Despre întreținere:

Dacă produsul este încrețită?

Despre calitate:

-Material: Cea mai bună calitate, fibre chimice inkjet material textil, selectate din mai multe materiale în piață. -Imprimare: Cele mai avansate inkjet printer, cea mai potrivită rezoluție de imprimare. (Vă rugăm să asigurați-vă că păstrați o distanță corespunzătoare de fundal atunci când fotografiați, efectul va fi foarte realist.)

Despre personalizare:

-Vă rugăm să ne contactați pentru a obține imaginea de referință, confirma planul și apoi achiziționa prin intermediul link-ul ne trimite, comanda va fi procesată în timp.

Despre transport:

-Transport gratuit pentru majoritatea țărilor, colet poștal, care pot fi urmărite de-a lungul.Dacă aveți nevoie de transportul maritim accelerate, va rugam sa ne contactati inainte de plasarea comenzii.

Despre diferența de culoare:

-Având în vedere că modul de culoare de la display si imprimanta sunt fundamental diferite, diferenta de culoare este inevitabilă, dar putem controla această eroare foarte bine și nu va afecta efectul de fotografiere.Dacă aveți confuzie cu privire la acest lucru, vă rugăm să ne contactați pentru a obține fotografie de referință.

Despre post-vânzare:

-Scopul nostru este de a obține feedback-ul dvs. pozitiv pentru fiecare comanda.Te rog, nu a ezitat să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice probleme cu pachetul.Serviciul nostru merită încrederea ta. -În cele din urmă, vă doresc un cumpărături fericit~

15.38lei 21.98lei

Distribuiti

Fondul De Fotografie, Ziua Sirena, Fondul, Bere Ceas, Micile Sirene, Studio Foto Fonduri, Largă De Fotografie, Fundaluri, Alb Fundal Verde, Coral Rochie, Kit Studio Foto.

Nume De Brand Yeele
Material Vinil
Personalizabil Personalizabil Da
Numărul De Model NWH07571
Origine NC(de Origine)
De vinil(fibre Chimice inkjet tesatura) Nu lavabil
Pachet Da
Stil scenic
Tip Spray De Vopsit
cutelor Pot fi îndepărtate cu ușurință
Dimensiune Width x Height
Cauta