2 Recenzii SKU: s703

NICE-PUTERE 30v 20a 600W reglabile DC laborator de alimentare de laborator de putere a Sursei de alimentare cu regulator de sursa de bancada 60v 10a

In stoc


R-SPU 30V 20A / 60V 10A DC de Alimentare

Caracteristici:

1. Ieșire unică, de înaltă precizie, fiabilitate ridicată, scăzută riplu și zgomot 2. 3LED afișaj digital de curent si de tensiune valorile cu d-3. Cu tensiune / curent grosier buton de reglare, se poate regla tensiune / curent cu exactitate valoarea 4. Tensiune constantă de curent constant modul de funcționare, pot fi convertite în mod automat 5. Cu limitare a curentului de protecție 6. Calitate excelenta

Domeniu de aplicare:

1. Pentru predare experimente, cercetare 2. Testarea și îmbătrânire pentru electronice linie de producție de produse 3. Pentru repararea echipamentelor de comunicații 4. Alte domenii care necesită DC reglementată de alimentare

0-30V Reglabil 0-20A Reglabil Parametri tehnici tensiune de Intrare: AC220V±10% 50Hz temperatura de Lucru: -10 ° C-40 ° C umiditate Relativă

FRUMOS PUTERE Brand Introducere

FRUMOS de PUTERE marca este înregistrată în Statele Unite ale americii, și vânzările sale de aplicare acoperă lumea.Este un expert în alimentarea cu energie electrică.Cuvântul-de-gura de comunicare este convingerea de FRUMOS de PUTERE.Clientului word-of-mouth este cea mai bună publicitate.Ne-am angajat pentru a deveni un partener pe care clienții noștri pot avea încredere pentru o lungă perioadă de timp.În alimentarea cu energie electrică în câmp, vom insista pe a fi cel mai bun.Cu tehnologie excelent, design calificat și servicii excelente, vom construi brand-ul nostru și de a dezvolta mai multe și mai bune produse Utilizate de către clienți.

Despre Transport

Ne va livra pachetul termen de 1-2 zile lucrătoare.Ne poate schimba metoda de transport maritim: ia în Considerare de la vamă, de la distanță adresa și viteza de transport maritim.

Garanție Și Returnare

Magazinul nostru oferă înlocuitor gratuit pentru comenzi în termen de 30 de zile de la data livrării.Pentru ordinele de la 1 la 12 luni, va trebui să plătească unele părți din valoarea comenzii pentru a fi înlocuite.Pentru comenzii mai mari de 12 luni, vom oferi reduceri mici.

Serviciul nostru timp

Timpul nostru de Lucru este de luni până vineri 9:00 AM la 6:30 PM, Ora BeiJing.Toate comenzile vor fi procesate în week-end și de sărbători.

Feedback-ul

Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă aveți orice problemă,vă voi răspunde în termen de 30 de minute în timpul orelor de lucru.Vă promit să rezolve problema în termen de 24 de ore.

638.41lei 751.06lei

Distribuiti

Dc Laborator De Alimentare, Longwei Alimentare, Sursa De Laborator, Dc Sursă De Alimentare Reglabilă Qje, Reglabil Accesorii De Alimentare, 326 Putere, Reglabile Dc Directe Alimentare, Dc Surse De Alimentare 30v 10a, 5v 70a Alimentare, Mw Alimentare.

Origine NC(de Origine)
Tip De Ieșire Single
Certificare CE
Nume De Brand Nice-putere
Caracteristici 4 alimentare regulable
Curent De Ieșire 0-20A
Utilizare JIW
Tip Curent DC
Caracteristici 3 110V 220V optional
Caracteristici 5 Va rog sa ma contactati direct pentru orice nevoi
Numărul De Model PN4-R-SPU-3020-W
Frecvența De Ieșire 50HZ / 60HZ
Caracteristici 1 30V 20A
Putere De Ieșire >500W
Caracteristici 2 60V 10A
Cauta