1 Recenzii SKU: s728

Compresia Venelor Varicoase Stocuri 23-32mmHg Nivel de Presiune 1 2 3 Chilot Medicale Ciorap elastic Antitrombotice

In stoc


Producție numele de Compresie Ciorapi Varice Șosete de Presiune grad de nivel 2(23-32mmHg) Culoarea Pielii&negru Material Lycra si bumbac Dublu acoperit de utilizare Aplicabile Bărbat și femei Marimea S M L XL

Indicatii: produsul este clasificat ca asistată ciorapi pentru uz medical, de impunere a anumitor cantitatea de presiune pe picioare pentru a preveni cheag de sânge în jurul picioarelor și a varicelor.Introduceri: 1. Alege corectă a produsului în funcție de zona afectată și dimensiunilor; 2. Pune pe ciorapi în dimineața înainte de a ajunge sus este cea mai buna alegere. 3. A pus o mână în ciorapi, pinch poziția cu 2 cm de la deget și rotiți-l în jos la călcâi. 4. Rândul său, peste ciorap și se desfășoară acesta, care ar putea lasa piciorul sa se intinda in ciorap cu ușurință; 5. Glisați piciorul în ciorap cu degetele mari de la mâini proping până la ciorap și celelalte patru degete de la fiecare mână ținea de stocare.Trage jos de ciorapi peste călcâi și aliniați ciorapi să asigurați-vă că întregul picior în ciorapi. 6. Glisați ciorapi la picior, asigurați-vă că ciorapi de drept și neted. 7. Fie atent de a nu zgarieturi ciorapi elastici cu ornamente sau unghiile lungi, atunci când pune pe sau pune pe ciorapi.Aplicabile oameni: 1.Oameni care țin în picioare pentru mult timp, cum ar fi profesori,polițiști,cosmetologi,ghiduri comerciale, medici si asistente medicale. 2. Oamenii stau pentru mult timp: EA practicieni, alb-guler lucrătorilor și funcționarilor publici.Acești oameni au tendința de a sta sau de a sta pentru o lungă perioadă de timp.Ulterior oboseala musculara si gravitației ar putea duce la necorespunzătoare refluxul de sânge în picioare și în continuare extremitatea inferioară venos legate de boli. 3. Femeile gravide și cele care țin iau contraceptive -interne hormon modifică și crește în greutate în timpul sarcinii, fat si uter extinsă oprima venoase pelvine și vena iliaca, presiunea venoasă crește în picioare, toate acestea ar putea duce la necorespunzătoare refluxul de sânge în picioare și în continuare extremitatea inferioară venos legate de boli. 4. Persoanele care iau frecvent de afaceri, excursii cu avionul si autocarul ca stewardesă sunt vulnerabile la "sindromul clasa economic" din cauza necorespunzătoare refluxul de sange in picioare cauzate de imponderabilitate la mare altitudine.Acestea pot cădea victimă la extremitatea inferioară venos legate de boli și chiar embolie pulmonară. 5. Persoanele care suferă de obezitate.Nivel înalt de colesterol și lipide în sânge poate face sânge retur dificil, provocând extremitatea inferioară venos legate de boli. 6. Oamenii care sunt mult mai susceptibile de a cădea victimă la tromboză venoasă profundă, cum ar fi cei care suferă de tumori maligne, hemiplegică simptome și picioare rupte și oamenii au primit o operație, femei la etapa finală a sarcinii și de livrare femei, precum și persoanele în vârstă. 7. Persoanele care doresc să aibă bine-în formă de picioare și cei care merg prin liposuctie.Ciorapi poate comprima, lift, trage și de grup mușchii în picioare pentru a preveni sagging și remediu forma de picioare.

Note:

1. Vă rugăm să permiteți-1-2 cm (0.4-0.8") diferențele din cauza măsurare manual, mulțumesc.

2. Vă rugăm Sfat : vă reamintim că, din cauza efecte de iluminare, monitor brightness/contrast setări etc, ar putea exista unele mici diferențe în ton culoare a site-ului fotografie și elementul real.

68.77lei 80.90lei

Distribuiti

Gri Alb Haer, Gri Vigs Femei, K10pawer Ecran, H7 Golf 7 Becuri, Ktm Sx 50 Specificatii, Kawaii Cravată De Păr, Kia Capul Camerei, Kia Camber Bolt, K11 Supermarket.

Efect Eliberarea De Durere, De Boală
Nume De Brand hjisnkhs
Tip De Element Bretele Și Sprijină
Material Material Compozit
Numărul De Model Compresia Venelor Varicoase Stocuri
Cauta