1 Recenzii SKU: s843

7pcs geamurilor Butonul Paiete Trim Fit pentru Toyota Fortuner Hilux Prius Alphard Vellfire 2016 2017 2018 2019 2020

In stoc


Pentru că același model de masina poate fi produs în mod diferit în diferite țări.Deci, atunci când îl obține.Dacă nu este cazul sau nu este disponibil.Vă rugăm să ne contactați.Dă-ne imaginea Să ne anunțați în cazul în care există erori.Vă vom oferi servicii satisfăcătoare.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră și înțelegere Caracteristică:

Instalare usoara fara unelte, laterală dublă auto 3M bandă adezivă este atașat.

Niciodată Nu Se Estompeze, Nu Rugina.

Oferi ochi-prinderea și arate și personlise masina ta.

A făcut într-un ISO 9001 facilitatea de a asigura o bună calitate.Fabrica Strict QC test.Calitate Garantata, Garantie Oferite.Una dintre cele mai bune în piață.Durează De Ani.Atenție: Pentru acelasi model de masina poate fi diferit produse în altă țară.Vă rugăm să vă asigurați parte de masina ta ca imaginea noastră arată, sau nu se va potrivi, dacă există diferențe, vă rugăm să contactați cu noi, înainte de cumpărare, vă mulțumim!Montaj: 1. Elimina tot praful și grăsimea din zona de aplicare. 2. Utilizarea 3M General Purpose Cleaner and Wax Remover sau alte mild solvent, cum ar fi White Spirit aplicat cu o cârpă curată. 3. Indirect de căldură garnitura capac și mașină de caroserie, folosind un uscător de păr la 30 de grade Celsius, în scopul de a realiza o mai bună instant bond. 4. Scoateți învelișul de bandă pentru a expune partea adezivă. 5. Se aplică de turnare (cu caseta aplicata) în zona dorită a corpului. 6. Piele de bivol de jos cu greu după aplicarea. 7. 24 de ore înainte de spălare masina ta.Contactați-ne: Va fi mult mai apreciat dacă vă lăsați-mi un feedback pozitiv cu patru 5-Detaliate de Vânzare de Rating (DSR) pentru a ne bazându-se pe satisfacția cu mărfuri și servicii.E doar ia fews secunde .dar înseamnă mult pentru mine .și noi vom face același pentru tine în termen de 24 de ore sau mai devreme.dacă este mai mică decât un feedback pozitiv este de gând să fi plecat ne-ar aprecia oportunitatea de a fi ascultat și de a corecta orice probleme care sunt de distribuire pentru tine.vă rugăm să nu ne lăsați orice neutru/negativ feedback,contactați-ne pentru a rezolva orice probleme despre tranzacție .Sunt un sincer vânzător , eu sunt mereu aici pentru a rezolva orice problema pentru tine .NU EXISTĂ PROBLEME CARE DOI INDIVIZI SE POATE REZOLVA .Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

38.52lei

Distribuiti

Prius Accesorii Interne, Logo-ul Fortuner, Toyota Alphard 20, Toyota Hilux, Zvw30, Hilux Revo Rocco, Revo, Toyoa Hilux Accesorii, Chana, Toyota Alphard.

Origine NC(de Origine)
Autocolant De Plasament Panoul De Control Windows
Material Plastic
Nume De Brand NoEnName_Null
Cauta