1 Recenzii SKU: s854

MagiDeal în aer liber Multifuncțional Vehicul Auto Declinometer Gradienter tabloul de Bord Mount Busola pentru Camping, Drumeții Accesorii Negre

In stoc


Descriere: - afișa cu Exactitate vale, la deal precise grad, pe coborare panta-a determinat pe scară în sus și în jos mai mult de 40 de grade panta de alertă.

- Poate localiza detaliate unghi de înclinare pe stânga sau dreapta, cu stânga și dreapta partea oblică nu poate fi mai mult de 40 de grade, în caz contrar nu va fi periculos, de echilibrare instrument vă va oferi o identificare precisă.

- 3

- Suport reglabil poate fi montat în orice poziție, atâta timp cât poți menține un echilibru.

- Vehicul cu un nivel de spirit, ca o măsură de vehicul și cu unghi de elevație unghiul de rotație în jurul corpului și schimbări în produsele și serviciile.Monitorizarea organismului la orice schimbare de unghi, utilizarea de free-style rotație, gradul ridicat de sensibilitate, oferind pantă și înclinația de date, astfel încât să știți mai multe despre condițiile de drum, de creștere a siguranței în trafic.

- Produs design modern, aspect frumos, compact, greutate redusa, ușor pentru a instala baza vine cu adeziv.Manopera si design sunt de prima clasa, cel mai bun echipa excursie.

Specificatii: - Dimensiune:approxi.55*55*8mm

- Material: ABS

- Culoare:Negru

Pachetul Include: 1 x Busola 1 x Lipici

Notă: Notă: Aduce înapoi lipici este fix.Se poate lipi plasat oriunde în interiorul masinii convenabil de observare și plasat într-un plan al drumului, masina ajustări manuale la nivel.

16.63lei 27.72lei

Distribuiti

Busola Pentru Auto, Busola Auto, Clinometru Nivel, Majorare Termometru, Busola Militara, Garmin 52, Busola De Majorare, Drumeții Accesorii Copii, Auto Lichid De Frână, Busola De Bord.

Nume De Brand MagiDeal
Mijloace De Transport Vehicul-borne Tip
Cu Noctilucent Afișa sau Nu No
Rezistent la șocuri sau Nu No
Origine NC(de Origine)
Utilizarea Arătând Ghid
Impermeabil / Rezistent La Apă No
Activitate În Aer Liber Munte-alpinism
Cauta