1 Recenzii SKU: s861

Diamant în formă de 5D DIY Diamant Pictura Animal Tassel Pandantiv de Diamant Broderie Flori goblen Kit Decor Acasă LP029

In stoc


Diamant în formă de 5D DIY Diamant Pictura Animal Tassel Pandantiv de Diamant Broderie Flori goblen Kit Decor Acasă LP029 Stimate cumpărător, dacă nu sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ, atunci vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și de a face să vă mulțumiți.Acest lucru este foarte important pentru noi și vă mulțumim pentru înțelegere.

Mulțumesc că ai venit și au o zi frumoasă.Vom folosi EMS /Stiridinfamilie.ro Standard de Transport maritim/China Post Air Mail/CPAM/Fedex în funcție de locația dvs.,și veți obține numărul de urmărire în termen de 1-5 zile de la livrare.

Vom face acest lucru în cooperare cu mari furnizori de servicii logistice, cum ar fi Singapore Post, Correos,: serviciile de Finlanda, SPSR, DHL și altele.Dacă ai nevoie de asta vă rugăm să ne contactați pentru a alege.

1.Despre diamond culori.

Mai mare dimensiunea, mai multe culoare.

2.Pictura finit va exact același lucru ca și imaginea noastră originală?

Nu va fi o diferență de culoare atunci când diamantele de producție,dar designer-ul nostru va încerca cele mai bune pentru a face fotografia mai bine, de asemenea, va avea dimensiunea (1-2cm)diferența de panza.

3.Cum sa fac daca am lipsa de diamante?

Avem 20-30% mai multe diamante în fiecare pachet, avem control de calitate bună, dacă ați găsit lipsa diamante,putem trimite gratuit.Contactati-ne prin mesaj sau trademanager.

59.30lei 79.06lei

Distribuiti

Cheie Lanț Femeie, Breloc Din Piele Ciucure, Geanta Farmecul De Moț, Cheie Ciucure, Cheie Inel Ciucure, Geanta Ciucure, Cheie Lanț Pentru Femei, Geanta Pandantiv, Perie Breloc, Sac De Farmec.

Forma De Diamant Pătrat
Zona Lipirea Plin
Model Tip Desene animate
Stil Europa
Ambalajul Extern PUNGĂ DE HÂRTIE
Nume De Brand TAKEWEALTH
Panza Metoda De Ambalare Laminate
Material Rășină
Forma Single
Utilizarea Diamant Pictura Pandantiv
Cadru No
Numărul de Culori 30-45
Cauta