2 Recenzii SKU: s898

10BUC/Lot 4.2-8 mm Buton de Primăvară Pentru 12-50mm Tub de Blocare Buton de Montare Clipuri de Primăvară Pentru Cort Polul Caiac Accesorii

In stoc


10BUC 4.2-8 mm Buton de Primăvară Pentru 12-50mm Tub de Blocare Buton de Montare Clipuri de Primăvară Pentru Cort Polul Caiac Accesorii Barca

Descriere: Aceasta este un brand nou - Canoe cu Zbaturi Clipuri de Primăvară - Cort Clipuri Pole - Snap Butonul Clip de Fixare pentru tub telescopic ajuta la reducerea timpului de asamblare în timp ce îmbunătățirea produsului.Elimină necesitatea pentru nituri și șuruburi.Fixați rapid în locul în runda tuburi.Cum de a alege, butonul De primăvară este de lucru pentru neregulate diametre de țeavă și a purtat diametre, cum ar fi mici conducta diametru cu gaura mare sau conducte de mare diametru, cu gaură mică, pot fi utilizate numai pentru țevi rotunde, puteți să măsurați diametrul interior al tău tubului și diametrul găurii în tub separat.Selectați primăvară, care este potrivit pentru diametrul conductei, Apoi selectați butonul pentru diametrul găurii Avem de vanzare: 5.8/8/9.8 MM singur pin (solid) butoane. 5.4/6/8 MM dublu pin (solid) butoane. 5/6/8/9 MM dublu pin (gol) butoane. 4/5/6/8 MM singur pin (gol) butoane. 5/6 MM din Oțel Inoxidabil singur pin (gol) buton ce mărime doriți?Vă rugăm să ne lăsați un mesaj.Conținut pachet: 10BUC Primăvară sau 10BUC Buton

Transport:

Elementele sunt expediate din China folosind par Avion, ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de 15 la 25 de zile lucrătoare.

Timpul de livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate dura până la 30 de zile lucrătoare

Reveni

Putem schimba elementul în termen de 14 zile după ce ați primit-o, dacă este defect.Produs returnat nu trebuie să aibă

toate ambalajele originale si accesorii

Cumparatorul este responsabil pentru returnarea costurile de transport.Ne va fi responsabil pentru taxele poștale de înlocuiri.

Rambursarea sumelor se va face la primirea produsului returnat

Aceasta poate dura până la 3 zile lucrătoare pentru a procesa reveni după ce vom primi produsul.

Alte Politici:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.Vă rugăm să notă: Noi nu sunt responsabil de confiscările vamale sau pedeapsă datorită țara de destinație prin Legile sau reglementările locale.

TOATE produsele vor fi ambalate Fără cutie de vânzare cu amănuntul

Vom leavePOSITIVE FEEDBACKafter primirea de plată.Vă rugăm să ne contactați dacă nu sunteți mulțumit cu elementul după ce-l primească.

Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de 1 zi lucrătoare.Dacă nu primiți răspunsul nostru, vă rugăm să re-a trimis e-mail și vă vom răspunde la tine cât mai curând posibil.

20.31lei 21.38lei

Distribuiti

Caiac Roata, 2 Persoane Cu Barca, Barca Muntele, Caiac Canoa, Barca Caiac, Tabără în Aer Liber Cort, Patrimoniul Caiac Accesorii, Caiac Transport Carucior, Diy Caiac Motor, Inoxidabil Buton De Apăsare, Clip De Primăvară.

locul de origine China (Continentală)
Origine NC(de Origine)
Certificare NICI unul
Utilizare pentru caiac,caiac accesorii,accesorii de barca marine,barca gonflabila
DIY Consumabile Pentru prelucrarea metalelor
Înălțime Buton 8.3 mm / de 320 inch
Utilizare CORT & TENT POLI CAMPING & ACCESORII RULOTE
Hull Material Alte
Diametrul Firului 1.1 mm / 0.04 inch
Nume De Brand Amposkon
Numărul De Model Colierul Conductei De
Butonul OD 5.7 mm / .22 inch
Activitate În Aer Liber surfing
Tip Colierul Conductei De
SKU 10010061-10010069
Primăvara Lungime Picior 37mm / 1.45 inch
Cauta