1 Recenzii SKU: s9

1buc Y Model Universal Dual de Evacuare Sfat Mat/Lucios, din Fibra de Carbon de Evacuare Sfat Muffluer Țevi de Eșapament țeavă de Eșapament Pentru Ak

In stoc


1buc Y Model Universal Dual de Evacuare Sfat Mat/Lucios, din Fibra de Carbon de Evacuare Sfat Muffluer Țeavă Pentru Orice Auto Sistem de Evacuare toba de Eșapament

===Descriere produs===

Notă: Acest preț doar pentru o unitate.nu o pereche .

Dacă dimensiunea care aveți nevoie nu este în listă, vă rugăm să contactați-ne pentru a personalizat-o.Următoarele sunt dimensiuni pe care le putem face.Admisie Dimensiune : 48 51 54 57 60 63 67 70 73 77 80 mm (Acest lucru este diametrul interior de intrare) Ieșire Dimensiune: 76 89 101 114mm Standrad Lungime este de aproximativ 250mm(putem face orice lungime) temperatură Ridicată paiting, nu se estompeze, Nu de Tăiere, Fără Sudură, Ușor De instalat!Pachetul Include: 1 buc x Tevi de Esapament Duble cu clema.

1. Auto car universal end Conducte

2.100% De Brand Nou

3.Material durabil, rezistent la UV, apă, murdărie, grăsime, sare, acid slab și ulei.

4.Greutate redusa si durabilitate ,de înaltă calitate din oțel Inoxidabil

5.Ușor de instalare,Excelent montarea și Materiale Superioare

6. Toate produsele noastre sunt gel-acoperite și foarte inspectate înainte de expediere

Montarea

Se potriveste Pentru toate masinile

Tu ar trebui să doublecheck dimensiunea înainte de a vă decide pentru a plasa comanda.dacă nu sunteți sigur care este dimensiunea corectă pentru masina ta, poti sa ne contactati, va vom oferi o sugestie,vă mulțumesc!

===Fotografie De Produs=== Un Model Matt Carbon+304 Din Oțel Inoxidabil Cu Clema B Model Lucios, Carbon+304 Din Oțel Inoxidabil Cu Clema C Model Matt Carbon+304 Din Oțel Inoxidabil Cu Clema D Model Lucios, Carbon+304 Din Oțel Inoxidabil Cu Clema E Model Lucios, Carbon+Albastru 304 Din Oțel Inoxidabil Cu Clema F Model Lucios, Carbon Negru+304 Din Oțel Inoxidabil Cu Clema ===Atenție=== ====Despre Transport==== 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Comanda dvs. va fi procesată și expediată în termen de 5 zile zile lucrătoare după plata. 5.Dacă pachetul nu poate depăși timpul estimat de livrare .vă rugăm să ne contactați imediat pentru mai multe asistentei. 6. Suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice întârziere personalizat sau taxa !! ====Despre Plata==== 1.Vom accepta ESCOROW, West Union, TT, Paypal.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile de la comanda. 3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

133.17lei 179.97lei

Distribuiti

Evacuare End Decorative, Evacuare Scuter, Fibra De Carbon De Evacuare Sfat, 1 Sfat Akrapovic, Tub De Carbon, Dual De Evacuare Sfat, Bicicleta țeavă De Eșapament, Dual Sfaturi De Evacuare, Carbon Toba Sfat, Dublă De Eșapament Sfat.

Articol Greutate 1.5kg
Origine NC(de Origine)
Cauta