1 Recenzii SKU: s905

Original PENTRU DELL LATITUDE 5285 12.3" 1920X1280 ECRAN TACTIL LCD de ASAMBLARE 2TDV5 X8T3P 0KK8X LQ123N1JX31

In stoc


Atenție:

----------------------------------- 1.În scopul de a evita orice greșeală , vă rugăm să ne spuneți o parte a ecranului numărul sau model de laptop dupa plata, trimite prin fotografie va fi mai bine, vom răspuns cât mai curând posibil, vă mulțumesc. 2. Înainte de a instala ecran, vă rugăm să opriți laptop-ul, deconectați sursa de alimentare și scoateți acumulatorul.Nu instalați ecran în timp ce laptop-ul este pornit, în caz contrar, cablul poate fi ars.

Fotografii de produs:

Test:

Ambalare:

Transport:

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți o metodă de livrare și să plătească pentru comanda, inclusiv taxa de transport.Vom trimite articole în termen de 3 zile de la data yourpayment este finalizată.(În circumstanțe speciale, noi va notifica prompt de timpul de livrare) Noi nu uarantee timpul de livrare cu privire la toate transporturile internaționale ca urmare a diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta cât de repede produsul este inspectat.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

462.77lei

Distribuiti

Pc Tablet, Dell Latitude 3330 Lcd, Hp M1522nf, Dell Latitude 5175, 5285 Latitudine, Display Macbook Pro, Motorola Touch Screen, 5175 Dell, Dell Stylus, Hi10 Tableta.

Rezoluție 1920X1280
Garanție 3 Luni
Iluminare din spate led
Origine NC(de Origine)
Compatibil Marca Universal Ecran
Model de Laptop PENTRU DELL LATITUDE 5285
Cerere Laptop
Ecran LCD model PENTRU DELL LATITUDE 5285
Nume De Brand HBJESSE
Dimensiunea Ecranului 12.3"
Tip De Produs Ecran LCD cu touch asamblare
Produs de calitate Greade O+
Cauta