1 Recenzii SKU: s939

Gillette Platinum 100 Buc Lama De Ras Margine Dublă De Ras Lame De Ras Pentru Bărbați Îngrijirea Feței Clasice Din Oțel Inoxidabil Buna

In stoc


Gillette Platinum Lame De Ras

Gillette Platinum Margine Dublă de Ras oferă un bărbierit perfect cu speciale din oțel inoxidabil și super margini subțiri, se ia cu ușurință chiar și cel mai greu barba într-un du-te.

Gillette Platinum Margine Dublă de Ras oferă un clasic de ras experiență cu oțel special.Nu irita pielea, în timp ce eliminarea mai scurt și mai greu barba într-un du-te cu super bine marginile care nu plictisitoare.Ușor de a instala și curat pe masina.

CUM DE A ALEGE UN APARAT DE RAS LAME?

Alegerea dreptul de lame de ras este o problema foarte personal, în funcție de frecvența de ras, apropierea de lama de ras mașină de ales, pielea și barba tip.Orice generalizare cu privire la această chestiune este greșit și vă recomandăm să te apropii cu prudență orice definitivă sfaturi ai auzit.Oamenii care sunt noi pentru ras tradiționale ar trebui mai întâi evita lame de ras, care sunt prea moi sau prea ascuțite.Dacă aparatul utilizat este un mediu agresiv mașină, puteți începe cu un mediu brici ascuțit și experiment cu satisfacție.Dacă aparatul de ras remorchere în timp ce de ras și nu obține rezultatul dorit, este recomandat să încercați mai clare aparate de ras.Dacă ras utilizați este un agresiv mașină, combina-l cu foarte ascutit lame de ras, în general, pot provoca probleme ale pielii.Se poate găsi doar cel mai bun aparat de ras și mașini combinație de încercarea de el însuși.Pentru acest motiv, după ce decide cu privire la lama de ras aparat va cumpăra, vă recomandăm să nu stoc aparate de ras și să încerce diferite grade de claritate diferite mărci.

Acesta este faimosul Gillette Suedia lama lame de ras într-un albastru pachet.

- Este compatibil cu toate față-verso convenționale aparate de ras. - Este una de calitate, lame de frunze. - Este durabil. Faimos pentru claritate sa. - A făcut în Rusia.

37.45lei 74.90lei

Distribuiti

Epilady Aparat De Ras Electric, Gillett, Dispune Lame De Ras De Siguranță, Femeile Gillette, Nas De îngrijire A Pielii, Masina De Rusia, Bloc De Ras Crest, Aparat De Ras De Ras, Mach3 Cnc, Oamenii Kit De Ras.

Nume De Brand Gillette Rusia
Material OȚEL
Utilizarea Fata
Dimensiuni Produs 1.97 x 0.98 x 1.57 cm; 0.49 Uncii
Gen De sex masculin
Tip De Element aparat de ras
Putere Tip NICI unul
Origine RU(de Origine)
Cauta