1 Recenzii SKU: s982

Electric Nerve Stimulator Muscular Fizioterapie Zeci De Mașini Electrice Stimulator Muscular Digital Terapie Fizică Mașină

In stoc


8883160599492536 NOI si FIERBINTE NE $ 10.69 / NE $ 10.69 / NE $ 10.55 / NE $ 10.55 / Pachetul Include: 1 x Slăbire masaj 4 x Masaj terapie electrod pad 1 x cablu de Conectare 1 x manual de Utilizare în limba engleză sau fișiere Electronice, Dacă doriți să cumpere mai mult Electrod pad-uri,puteți să faceți clic pe link-ul de mai jos.Caracteristici: Masaj pe punctele de acupunctura ale corpului, scuti oboseală și de a îmbunătăți funcția de organism.Arde de grăsime, locale slăbire, înfrumusețare și vertebre cervicale și dureri de gât.Potrivit pentru umeri rigid, cronice mai mici dureri de spate, nevralgii, reumatism, dureri de picior & oboseala generala, gastralgie, vertebră cervicală și dureri de gât, durere de dinți, deficit de energie, tulburări menstruale.Din 2 canale a și B pot fi utilizate pentru a trata diverse părți ale corpului stimultaneously.Cu 8 moduri de masaj 4 tampoane de masaj.Design Compact și ușor.Mari, ovale electrod tampoane de masaj blând.Vine cu manual de instrucțiuni & acupoint ghid de localizare.Masaj confortabil.Valul de frecvență și va fluctua în mod automat 2 programe computerizate pentru o și mai mult.Putere: 2 X AAA (3V) baterie (nu sunt incluse).Dimensiune: 10 X 7,5 X 2,5 cm.Cum să utilizați:(trebuie să fi citit cu atenție înainte de cumpărare) 1. Pune 2*Baterie AAA în controller (Nu este inclus). 2. Locul electrodului de tampoane de pe corp(Nota: 4 electrod de tampoane trebuie să fie conectat în același timp),Conectați electrodul tampoane la electrodul fire și conectați-vă la dispozitiv 3. Apăsați butonul "ON" pentru a porni mașina, faceți clic pe Butonul "MOD" pentru a selecta modul, apoi faceți clic pe Butonul "ON" pentru a confirma modul. 4. Apăsați tasta "S/P" enter Viteza de Control, apoi apăsați "ON" pentru a accelera/ Apăsați "OFF" pentru a încetini. 5. Apăsați tasta "S/P" din nou pentru a reveni la Putere de Control.Apăsați tasta "OFF" pentru a porni aparatul Notă: 1. Există 4 linii ieși din cele două grupuri, atunci când utilizați doar 2 tampoane, acestea trebuie să fie din diferite grupuri. 2. Ea NU funcționează dacă utilizați doar 1 pad, sau 2 tampoane din acelasi grup! 3. Dacă vă simțiți unele tampoane nu sunt la fel de puternic ca alții, poate din cauza că nu lipiți-l pe simetrice părți ale corpului.Vă rugăm să folosiți tampoane pe simetrice părți ale corpului.Acesta va funcționa mai bine. 4. Dispozitivul nu funcționează dacă nu se conecteze cu corpul tău, vă rugăm să vă conectați la "dispozitiv-electrod tampoane-corp" pentru masaj.Dacă doriți să cumpărați mai multe Electrod pad-uri,puteți să faceți clic pe link-ul de mai jos.

8883160599492334 Masaj de NE $ 16.69 / NE $ 19.80 / NE $ 5.73 /

12.17lei 19.28lei

Distribuiti

Echilibrul Newton, Aparat Electrostimulator, Zeci De Mașini De Mare, Ems Trainer, Eletric Stimulator Muscular, Tratamentul Cu Laser, Cryolipolysis Terapia Shockwave, Mol Pen, Oamenii Stimulator Muscular, Electrod De Electro Stimulare.

SKU r-125
Mulltiple Modul De Masaj 8 modul de
Alimentare 2* AAA Baterii (Nu Include
Cerere Corpul
ZECI de Slăbire Masaj Digital fizice
Nume De Brand Raiuleko
Timp Se oprește automat după 15 minute
De Viață A Bateriei 7 ore de utilizare continuă
Puterea 8 nivel Reglabil
culoare Albastru Regal
Cauta