A devenit mamă la doar 13 ani! O fată din Buzău a ajuns, duminică dimineața, la Unitatea de Primiri Urgenţe Pediatrie a Spitalului Judeţean, alături de mama ei, acuzând dureri abdominale. La scurt timp a născut.

 
Copila nu știa că este însărcinată. S-a dus la spital însoțită de părinți, care prezenta dureri lombare intense. A fost preluată de urgență, dar în timpul investigațiilor medicale nașterea s-a declanșat spontan.

A devenit mamă la doar 13 ani

“În urma investigaţiilor efectuate, medicii au constatat că aceasta este gravidă şi au hotărât să o transefere la Maternitatea Buzău”, a precizat Biroul de Presă al Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Fata, în vârstă de 13 ani și 7 luni, a adus pe lume un băiețel.

 
 
Politia s-a autosesizat și au început verificările. Deocamdată fata nu a putut fi audiata. Dar, indiferent dacă a fost sau nu act sexual consimțit, vor întocmi un dosar penal. Părinții au fost audiați și au declarat la audieri că nu au știut de sarcina, iar fiica nu le-a spus nimic.

Cea mai tânără mamă din lume

Cea mai tânără mamă din lume

Povestea celei mai tinere mame din lume uimește și acum. Femeia, ajunsă acum la vârsta de 87 de ani, a devenit mamă la doar 5 ani și 7 luni.

Lina Medina s-a născut într-un sat din Munții Anzi, în 1933. La 5 ani a început să îi crească abdomenul, iar părinţii ei au crezut că este acţiunea unor forţe malefice şi a fost supusă unor ritualuri diverse.

În cele din urmă, a fost dusă la Pisco, cel mai apropiat oraş, aflat la peste 70 de kilometri distanţă, unde un medic a crezut iniţial că este vorba de o tumoare. După o examinare atentă, acesta a ajuns la concluzia şocantă că fata avea o sarcină de 7 luni. La 14 mai 1939, acesta a născut prin cezariană un băiat de 2,7 kilograme, care a fost numit, ca şi doctorul, Gerardo.

Lina Medina nu a dezvăluit niciodată cine este tatăl copilului. Au fost suspiciuni cu privire la faptul că tatăl ei ar fi abuzat-o, care a fost și arestat. L-au eliberat din lipsă de dovezi.