Adriana Bahmuțeanu este în doliu, după ce Costinel Alecsandrescu, fostul director al Ansamblului Profesionist “Doina Oltului” Slatina, a fost răpus de moarte, sâmbătă dimineață, 20 iunie 2020.

„Drum lin printre stele, Costinel Alecsandrescu, prieten drag! Dumnezeu să te odihnească în pace! Ai fost un om bun, un profesionist adevărat, ți-a plăcut să guști viața, ai dat piept și cu necazurile și ai trecut cu brio un lung șir de procese și nedreptăți! Și când totul părea că merge bine… Nu-mi vine să cred că ai plecat atât de repede și atât de tânăr… ce e viața asta”, a scris Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

Adriana Bahmuțeanu, mesaj sfâșietorul după moartea lui Costinel ...

Lui Costinel i s-a făut rău chiar acasă, la Tufeni. Soția a sunat la 112, dar a şi plecat spre Slatina, imediat după. La Şerbăneşti s-a intersectat cu un echipaj de salvare şi s-a făcut transferul pacientului.

 
Din păcate, Costinel Alexandrescu a intrat în stop cardio-respirator şi, deşi s-a încercat resuscitarea, nu a mai putut fi salvat.

Doliu la ”Puterea dragostei”. Din păcate, s-a stins…. Anunțul extrem de trist

Doliu în casa Puterea dragostei. A murit în urmă cu puțin timp - WOWBi

Doliu la ”Puterea dragostei”. Un anunț extrem de trist a îndoliat casa dragostei. A plecat dintre noi….

 
Mesajul emoționant a fost postat chiar de Gabriel, unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Puterea Dragostei, pe o rețea de socializare. El a aflat, recent, că bunica lui, cu care avea o legătură foarte strânsă și cu care se înțelegea cel mai bine, a murit.
Concurentul a făcut anunțul extrem de trist. Gabriel a publicat o fotografie cu bunica lui, dar și un mesaj emoționant.

„Dumnezeu să te ierte, mamaie! Acum câteva săptămâni în urmă te-am sunat să vorbim și erai atât de fericită că mă vezi de ai început să chiui și mă făceai să râd. Acum m-ai făcut să plâng.

Pentru mine ai fost o bunică minunată și sunt sigur că de acolo de sus din ceruri o să ai grijă de familia noastră”, a scris Gabriel pe Instagram.