Margherita de la Clejani s-a lăsat filmată într-o ipostază care a stârnit multe discuții pe social media… Și asta pentru că totul se petrece acum, în timpul scandalului monstruos provocat de fratele ei, Fulgy. În prezent, fiul celebrului cuplu se află internat la Spitalul de Psihiatrie “Prof. Dr. Alexandru Obregia” din Capitală.

 

Margherita de la Clejani, gesturi nepotrivite în timpul scandalului provocat de Fulgy

Miryam Margareta Manole, așa cum se numește în buletin artista, a decis să facă un video cu un conținut total nepotrivit, din punctul de vedere al multora dintre internauți. Îmbrăcată cu o bluză neagră, geacă de blugi, fustă de piele lungă și pantofi sport, fata Clejanilor s-a înregistrat în atelierul de croitorie pe care îl deține în București… Ei bine, până aici totul pare ok, nu-i așa? Dar… “scenarul” ei a inclus un ghiveci în care este o floare de plastic pe care îl ține în mână și, la un moment dat se preface că îl atinge senzual cu limba.

Desigur… unul dintre accesoriile importante ale ținutei sale este reprezentat de perechea de ochelari de soare ochelari. Odată cu publicarea imaginilor, Marga, așa cum îi spun prietenii, a selectat una dintre piesele sale preferate, pe care o puteți asculta imediat ce veți da play la înregistrarea de mai jos. Brandul business-ului pe care îl are îi poartă numele.

Iar în cursul săptămânii trecute, blonda s-a înregistrat în timp ce face câteva mișcări de dans în atelierul ei. După cum puteți observa în clipul de mai jos, ținuta ei sexy și provocatoare lasă să i se vadă sutienul.

 
 

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar)

Desc

Margherita din Clejani, prinsă drogată la volan

În urmă cu un an, sora lui Fulgy a fost și ea prinsă drogată la volan după ce a provocat un accident în Capitală. Margherita din Clejani a ajuns însoțită de polițiști la INML pentru a i se recolta probe biologice.

În cadrul unui interviu acordat de Viorica de la Clejani după ce fiica sa a avut probleme cu legea, cântăreața a povestit cum a decurs prima conversație purtată cu aceasta după incidentul rutier. Talentata cântăreață a subliniat că Margherita a implorat-o să fie puternică și a mărturisit că a cerut ajutorul psihologilor ca să poată gestiona situația delicată în calitate de mamă… de părinte.

Margherita de la Clejani, fostă concurentă la “Asia Express”

Fata celebrului cuplu a participat împreună cu Iuliana Luciu în sezonul doi al emisiunii “Asia Express”. Ele au fost primele concurente care au fost eliminate, după ce Margherita de la Clejani a ajuns la spital cu o infecție la rinichi. Deși, și acasă avea această problemă medicală, în Sri Lanka s-a agravat: a stat în ploaie, în frig și vânt.

Marga și sora Nicoletei Luciu mai primiseră o șansă în plus în cadrul show-ului de la Antena 1. Ele au fost primele eliminate, conform regulilor emisiunii, dar s-au întors după ce au luat locul Biancăi Drăgușanu și al surorii acesteia, Oana.