Imagini șocante au apărut pe internet! O bătrână neajutorată, dezbrăcată și căzută în noroi, bătută cu bestialitate! Totul a fost filmat într-un sat din România.

UPDATE: Bătrână dezbrăcată și bătută cu bestialitate! Imaginile parcă desprinse din filmele de groază comuna Creţeni, din judeţul Vâlcea, în jurul Paştelui din 2020. Agresoarea este chiar fiica bătrânei neajutorate. Se pare că ambele suferă de boli psihice. 

Bătrână dezbrăcată și bătută cu bestialitate în curte!  Totul a fost filmat! Victima, tăvălită în noroi
Polițițiștii le-au indentificat pe cele două femei din imagini și s-a deschis un dosar penal pentru violenţă în familie, iar pe numele fiicei a fost eliberat şi un ordin prin care i se interzice să se mai apropie de mama sa.

Bătrână dezbrăcată și bătută cu bestialitate! Știrea inițială

Bătrână dezbrăcată și bătută cu bestialitate! Un videoclip șocant a apărut recent pe internet. În imagini se paote vedea cum o femeie bătrână și neajutorară stă dezbrăcată, în noroi, în curtea casei. O altă femeie mai tânără insistă ca ea să se ridice, însă bătrâna este neputincioasă și repetă de mai multe ori că nu se poate ridica.

 
Femeia mai tânără repetă de zeci de ori acelașți lucru și, când vede că ea nu reușește, se enervează din ce în ce mai tare. Vorbește urât cu femeia aflată la pământ și o lovește cu palmele peste față și cu picioarele în cap. Ulterior, agresoarea a încercat să o lovească pe bătrână cu capul de marginea unui cărucior metalic aflat în apropiere.

Bătrână dezbrăcată și bătută cu bestialitate! Filmulețul a fost filmat prin crăpătura gardului curții în care se află agresoarea și victima ei. La un moment dat, telefonul celui care filma a sunat, iar el a plecat grăbit, de teamă să nu fie văzut. Femeia mai tânără s-a uitat înspre gard să vadă dacă cineva a asistat la scenele de groază care se petreceau.

Bătrână dezbrăcată și bătută cu bestialitate! Imaginile de groază au ajuns și pe mâinile polițiștilor, după ce au fost publicate pe internet cu mesajul: „Daţi mai departe să ajungă nenorocita asta pe mâna Poliţiei. Am găsit-o pe un grup. Nu ştiu cine este persoana”.