Noi detalii șocante în cazul Caracal, la mai bine de un an de la dispariția Luizei Melencu. În urma cercetărilor efectuate pe cont propriu de avocatul familiei Melencu, Carmen Obîrșanu, au ieșit la iveală mai multe informații care nu sunt prezente în rechizitoriu. După dispariția fetei, pe telefonul ei au fost efectuate inclusiv apeluri video, prin Whatsapp! 

Avocatul familiei Melencu, Carmen Obîrșanu a aflat că există informații prețioase care nu apar în rechizitoriu. Printre acestea se numără și câteva apeluri video pe Whatsapp, în zilele următoare dispariției fetei. Practic, pe telefonul ei s-a sunat de mai multe ori astfel, ceea ce poate însemna că Luiza a fost prezentată pe imagini celor ce urmau să o cumpere de la răpitori, relatează evz.ro

Mai multe detalii halucinante vor apărea în spațiul public, ca urmare a cercetărilor făcute pe cont propriu de avocata Carmen Obîrșanu.

Miercuri începe procesul lui Gheorghe Dincă 

Miercuri, 20 mai, ar trebui să înceapă faza de cameră preliminară a procesului în care Gheorghe Dincă e judecat pentru uciderea Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, așa cum au concluzionat procurorii. 

Amintim că Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT la începutul acestui an pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, viol – două infracțiuni, omor calificat – două infracțiuni și profanarea de cadavre sau morminte – două infracțiuni. 

Ștefan Risipiceanu a fost trimis în judecată pentru viol în cazul Luizei Melencu.