Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt în doliu. Îndrăgitul cuplu a primit o veste devastatoare după ce i-a sunat un vecin. Cu lacrimi în ochi, actorul a mărturisit ce destin crud a avut una dintre ființele pe care o iubește nespus de mult, iar iubita lui a transmis un mesaj copleșitor prin intermediul unei poze de album.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, în doliu

Iubitori de animale, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt înconjurați de multe suflete cu blăniță. Seara trecută, cei doi iubiți au aflat de la un vecin că Simba, unul dintre motanii lor, a fost atacat, iar în urma rănilor suferite, el a murit. În vârstă de 23 de ani, frumoasa actriță a distribuit pe Instagram Stories o fotografie de colecție cu ghemul de blană și a scris următorul mesaj: “El a fost Simba…”– puteți vedea imaginea în galeria foto a articolului.

În vârstă de 27 de ani, Vlad Gherman a urcat pe Instagram Stories două poze cu Simba și, ulterior, a transmis un mesaj video în timp ce plângea. “E foarte greu să fac Story-ul ăsta. Ideea e că, în seara asta, ne-a sunat un vecin să ne spună că l-a găsit pe Simba mort, după ce doi câini l-au prins și l-au mușcat”, a spus acrtorul din serialul “Sacrificiul”, după care a publicat o poză cu locul în care și-a îngropat prietenul necuvântător.

În timp ce era alături de o altă felină a familiei sale, Vlad Gherman a mărturisit: “Nebuna asta (n.r.: pisica pe care o cheamă Prințesa) parca a simțit că sunt trist… Da, iubita mea… Hey… A fost un an foarte ciudat și e în continuare. Da, Prințesa, și eu abia aștept să șterg din calendar anul ăsta. Exact. Important e că trebuie să fim optimiști, trebuie să ne gândim la ai noștri, să avem grijă și să prețuim fiecare moment alături de cei dragi”.

Azi, iubitul Cristinei Ciobănașu a postat pe contul lui de Instagram poza de mai jos și a primit numeroase mesaje pozitive.

“Animăluţele sunt bucuria oamenilor iubitori, atenţi, cu sufletul mare”, “Îmi pare super rău pentru Simba, ieri adica aseară când ți-am văzut story-u,l aveam lacrimi în ochi si m-am gândit ce durere e în sufletul vostru, al tau si al Cristinei, dar voi sunteți puyernici, vă aveți unul pe altul și o să treceți cu bine peste acest incident”, “Sunt tristă pentru voi” sunt doar trei dintre comentariile strânse de imaginea de mai sus a actorului.