Moartea lui Emi Pian a îndurerat-o profund pe Bianca Pop, mai ales că cei doi aveau o relație strânsă de prietenie. Fosta ispită se teme însă să participe la funeraliile fostului lider interlop. De ce îi este frică brunetei pentru viața ei?

Bianca Pop se teme să participe la înmormântarea lui Emi Pian, cel pe care îl cosidera unul dintre cei mai buni prieteni ai săi. După scandalurile în care a fost implicată, fosta ispită de la „Insula Iubirii” recunoaște că a supărat multă lume și că este posibil ca nu toată lumea să îi accepte prezența la funeralii.

Mai mult, vedeta consideră că, prin sinceritatea ei, a ofensat multă lume și se teme ca nu cumva persoanele să se revolte odată cu apariția ei.

„Nu știu ce să fac, m-am certat cu atâta lume. Toată lumea e supărată pe mine. Nu că aș păți ceva. Dacă se întâmplă ceva cu mine, aia e. Aș merge din respect pentru Emi, dacă mă duc poate nu e ok, dacă nu mă duc, iarăși sunt o falsă. De mers as merge, chiar sunt foarte supărată. Parcă sunt sedată de la tristețe. Am plâns toată ziua am fața zici că e injectată”, a recunoscut Bianca Pop la Antena Stars.

Bruneta a vorbit și despre prietenia pe care a legat-o cu Florin Mototolea, cunoscut în lumea interlopă drept Emi Pian, legătură frumoasă ce s-a legat odată cu relația de iubire a fostei ispite cu unul dintre frații acestuia, Ciprian Pian.

„Am petrecut când am fost cu Ciprian Pian. După aia am păstrat legătura la telefon, mesaje, ne-am sunat. Chiar prietenie. Acum mă afecetează că nu înțeleg de ce oamenii buni pleacă. Chiar nu merita omul ăsta așa ceva”. a mai adăugat fosta ispită.

Întrebată dacă consideră că familia lui Emi Pian își vor căuta dreptatea în stradă, Bianca Pop a afirmat că un astfel de coportament nu li s-ar potrivit celor din clanul Duduianu.

Emi Pian a fost ucis în urmă cu o zi, după ce s-ar fi iscat niște neînțelegeri în timpul unei meci de barbut, disputat cu un clan rival. Suspectul principal, membru al clanului Rinu, cunoscut drept Napy, l-ar fi înjunghiat mortal pe liderul Duduienilor pe o stradă din cartierul Giulești.