Jador a fost întâmpinat de zeci de persoane pe aeroport! Un alai de oameni au vrut să facă poze cu el și să-i ureze toate cele bune după accidentarea suferită la Survivor România 2021. Bogdan Mocanu, Nikolas Sax, Robert Ionescu au fost doar câțiva prieteni apropiați, care l-au așteptat cu un tort, pe Jador la aeroport.
Jador
De asemenea, prezenți au fost și părinții lui. Simona, mama artistului, a izbucnit în lacrimi când și-a văzut fiul pentru prima dată după atâta timp petrecut în competiția din Republica Dominicană. Cei doi s-au luat în brațe și au început să plângă. La sfârșit, cântărețul, amuzant din fire, a vrut să-și îmbărbăteze mama.

Mamă, gata, că n-am murit, lasă”, îi spune Jador mamei lui, iar mai apoi își îmbrățișează tatăl.

Jador
Jador și mama lui
Jador și mama lui
Jador și tatăl lui

Jador, despre Survivor România

„E mult mai greu decât se vede la televizor. Și am văzut că multi oameni sunt hate-uiți, nu mai hate-uiți că suntem vai de capul nostru. Piciorul e varză. Nu mai vreau să risc. Și 12 ore pe avion așa cu piciorul…e crunt. Mulțumesc că ați venit, facem poze cu toții…nu plec până nu fac poze cu toți.

 
Vreau ca toată lumea să creadă ce se întâmplă acolo. Oamenii ăia chiar se chinuie, chiar își doresc să câștige…ei habar nu au ce se întâmplă, mie nu mi-a venit să cred ce s-a întâmplat cu mine…Piciorul rupt. Am venit cu câteva experiențe mișto. Ambițios am fost de când m-am născut. Am venit cu multe lucruri pe care le-am învățat acolo”, a spus Jador, pentru WoWbiz, imediat cum a ajuns în România.

 
Fostul faimos a fost întrebat ce părere are despre Sorin, cu care a avut câteva divergențe pe timpul competiției: ”Sorine, luptă că ești un șef. Sorin e chiar foarte bun, sper să ajungă cât mai departe. E un băiat foarte bun, se vede nașpa la televizor că a fost dușman cu mine, dar e un băiat bun

”Cine, mă, Sorin? Nu-l halesc”,a adăugat Bogdan Mocanu.

Jador și Bogdan Mocanu