Florin Salam a fost chemat să cânte la căpătâiul lui Emi Pian la doar câteva luni după ce a făcut atmosferă la înmormântarea bunicului presupusului ucigaș.

Florin Salam face slalom printre interlopi și merge acolo unde este chemat. Manelistul cântă la nunți, botezuri și înmormântări, el fiind mereu pe primul loc pe lista lăutarilor care sunt chemați să facă atmosferă la astfel de evenimente. Evident, e vorba de cei care și-l permit.

 
Așa se face că Florin Salam a cântat nu doar la priveghiul lui Emi Pian ci și la înmormântarea lui Rinu Senior, principalului suspect de crimă. Evenimentul a avut loc în curtea vilei din Chitila a familiei Rinu, iar Florin Salam i-a dedicat câteva versuri și lui Napi. ”Se bucură toți dușmanii / Că e supărat Napi / Nu mai plânge tatăl meu / Tu rămâi în locul meu / Să ai grijă de frații tăi”.

Salam a cântat și la căpătâiul lui Emi Pian, victima clanului Rinu

fara descriere

La priveghiul lui Rinu au participat doar rudele și prietenii foarte apropiați celui decedat. Familia a stat la o masă, în curte și l-a ascultat pe Florin Salam, cu liderii mai în vârstă în față iar tinerii în spate sau ”pe laterale”. Nu același lucru s-a întâmplat la Emi Pian, acolo unde sute de oameni au venit în prima noapte de priveghi și a ieșit o adevrată îmbulzeală.

Cum a murit Emi Pian?

fara descriere

Emi Pian, liderul clanului Duduienilor, a fost ucis într-o înfruntare cu un membru al grupării Rinu, în timp ce se afla într-o locuință din Giulești unde avea loc o partidă de jocuri de noroc. Culmea e că nici acum nu este foarte clar polițiștilor cine este cel care l-a lovit cu un cuțit pe Emi Pian. Bărbatul care a ajuns la spital tăiat cu toporul de unul dintre rudele lui Pian le-a spus polițiștilor că nu mai știe cu cine s-a bătut. Cert este că preupusul criminal face parte din clanul Rinu.