Imagini șocante cu Vulpița! A fost pe cale să piardă sarcina. Apariția unui prieten din copilărie de-al lui Viorel i-a răscolit Vulpiței multe amintiri. În urmă cu doi ani, Vulpița a fost pe cale să piardă sarcina. Veronica se afla într-un autobuz, iar din cauza căldurii, acesteia i s-a făcut rău.

În acel moment, norocul Vulpiței a fost că prietenul lui Viorel din copilărie se afla în autobuz. Bărbatul, indignat de modul cum Vulpița era tratată, a filmat momentul și l-a adus în emisiune. Ambulanța nici nu a vrut să o ia pentru că „nu avea bani”.
 
„Deci cum e posibil să suni la ambulanță disperat și nimeni nu îți dă, te respinge, te ignoră că cică nu ai bani, că nu știu ce?! M-am enervat așa de tare și m-am apucat de filmat. Dacă murea fetița asta cine era de vină?”, a declarat bărbatul. 
 
Imagini șocante cu Vulpița! A fost pe cale să piardă sarcina
 

Vulpița și Viorel, „sechestrați”? Ce se întâmplă, de fapt, când nu sunt filmați. Detalii șocante

Ies la iveală detalii șocante din spatele serialului cu Vulpița și Viorel, care au devenit vedete de București după cinci luni de apariții televizate constante. Cu toate că soții Stegaru se bucură de faimă și de o viață mult mai bună față de cea cu care erau obișnuiți în Blăgești, există și o parte mai puțin plăcută pentru ei.

Veronica și Viorel Stegaru sunt extrem de mulțumiți de traiul pe care îl duc de când apar la televizor, dar puțini sunt cei care știu ce condiții drastice le sunt impuse de către postul de televiziune la care apar. Se pare că Vulpița și soțul ei au clauze stricte de colaborare și încă de la prima apariție în emisiunea Mirelei Vaida, celor doi li s-au impus mai multe reguli.