Margherita de la Clejani a făcut accident în urmă cu câteva momente, în Capitală. Potrivit spuselor celor din Poliție, tânăra se afla sub influența substanțelor interzise. Momentan, nu se cunosc mai multe detalii legate de starea ei de sănătate.

Margherita de la Clejani a făcut accident

Fiica lui Ioniță și Vioricăi de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier petrecut sâmbătă dimineața, în Capitală, potrivit Cancan.ro. Tânăra se afla la volanul mașinii personale, un Range Rover Evoc, și-ntr-un moment de neatenție a acroșat un autoturism care staționa regulamentar. După cum se impune, polițiștii sosiți la fața locului i-au făcut teste rapide pentru alcool și substanțe interzise, iar rezultatul a arătat că vedeta era sub influența substanțelor interzise.

Potrivit sursei amintite anterior, tânăra avea un comportament haotic, așa că a fost dusă la IML pentru probe mai amănunțite. În urma acestei testări, Margherita de la Clejani a ieșit pozitivă la… heroină.

Cum se simte Margherita de la Clejani după accident

Tânăra a ascultat de oamenii legii și s-a supus testării, așa cum prevede legea. Din păcate, la acest moment, nu se cunosc mai multe detalii legate de starea ei de sănătate. Se știe, însă, că-n urma accidentului, tânăra nu a suferit răni care i-ar putea pune viața în pericol.

margherita de la clejani a facut accident