Frumusețea este la un pas de tine!  La House of Beauty Clinic poți profita de tratamente estetice  la prețuri accesibile, ce pot începe chiar de la 20 de euro pe lună. Plătește în rate orice intervenție pe care ți-o dorești!

Clinica oferă tuturor persoanelor  prilejul de a achita tratamentele  în rate lunare cu ajutorul celor mai facile soluții financiare existente pe piață. Pe o perioadă stabilită chiar de tine, poți beneficia de plata în rate pentru orice fel de tratament stomatologic sau dermato-estetic realizat la House of Beauty Clinic. Singura condiție este să ai orice venit declarat pe teritoriul României.

Frumusețe în rate: tarife accesibile, produse de cel mai înalt standard

House of Beauty Clinic și-a propus încă de la înființare să facă oamenii mai fericiți și mai mulțumiți de aspectul lor fizic, în acest sens, fondatorii au găsit cea mai bună soluție și anume: prețuri accesibile, personal profesionist, produse de top și plata în rate pentru estetica facială. Nu mai amâna ceea ce ți-ai propus demult să faci pentru tine! Acordă-ți timp și răsfață-te la una dintre cele mai căutate clinici de beauty din România.

Unul dintre fondatorii House of Beauty Clinic, Ibrahim Bahbahani  mărturisește: “Când am înființat această clinică ne-am gândit să facem oamenii să zâmbească mai des. Tarifele clinicii noastre nu sunt nici cele mai scumpe, dar nici cele mai ieftine, însă suntem o clinică ce se respectă și lucrează cu cele mai calitative produse și branduri, iar acest aspect se poate observa din momentul în care un client ne trece pentru prima dată pragul. În acest sens, am încercat să găsim o soluție și am venit pe piață cu varianta plăților în rate. Este foarte posibil să fim una dintre puținele clinici care să aibă atâtea contracte încheiate cu mai multe bănci pentru comoditatea și flexibilitatea pacientului de a alege cu cine ar vrea să colaboreze. Prin urmare, toate serviicile noastre se pot achita în rate. Iar pentru cine nu vrea să își bată capul cu aceste soluții de creditare și cu toate drumurile sau documentele, am găsit o soluție prin care clientul nu face niciun drum. Cu ajutorul TBI Bank, care este o instituție de creditare online și offline, vii la clinică, ți-am colectat câteva date cu aprobarea ta, iar în interval de câteva minute primeșți aprobarea creditului. Astfel totul devine mai ușor.”

House Of Beauty Clinic, cea mai bună clinică stomatologică și estetică din București, fondată și condusă sub atentă observare de către de Dr. Jona Yousif și Ibrahim Bahbahani, s-a clasat pe locul întâi datorită muncii de calitate, a rezultatelor excepționale și a tehniciolor revoluționare pe care le aplică.

Acestea  sunt serviciile estetice de care poți beneficia cu plata în rate: Terapia vampir, Peeling Chimic, Acid Hialuronic, Mezoterapie piele s.a. Aici poți vedea lista completă.

Profită de oportunitatea pe care o oferă House of  Beauty Clinic pentru estetica facială și bucură-te de o îmbunătățire a aspectului fizic cu plata în rate.

Soluțiile financiare pentru serviciile de la House of Beauty Clinic sunt următoarele:

 • Banca Transilvania (12 rate)
  • Credit Europe Bank (1-12, 18, 24, 36 rate)
  • ING (3, 6, 9, 12 rate)
  • UniCredit (1-12, 18, 24 rate)
  • Garanti Bank (3, 6, 9, 12, 15, 18 rate)
  • TBI Bank (1-60 rate)
Care sunt documente de care ai nevoie?

Pentru salariați:

 • act de identitate
  • excepție fac angajații Ministerului Interne, Ministerului Apărării Naționale, Ministerul Justiției care trebuie să prezinte și dovadă de venit.
Pentru pensionari:

 • act de identitate
  • ultimul talon de pensie
Pentru persoane fizice autorizate:

 • act de identitate
  • acte specifice PFA
House of Beauty Clinic este apreciată atât de români, cât și de personae din străinătate (aproximativ  20% dintre clienți sunt din afara țării ) care aleg să facă aici anumite intervenții estetice. Clienții străini aleg House of Beauty Clinic pentru calitatea serviciilor oferite, prețurile accesibile, dar și pentru rapiditatea lucrărilor. Multe dintre acestea pot fi finalizate în maximum 24-48 de ore, mai ales că în incinta clinicii se află propriul centru de radiologie datorită căruia clientul nu mai este nevoit să facă drumuri inutile și să piardă timpul.

House of Beauty Clinic oferă încredere și  calitate superioară din toate punctele de vedere. De acum, nu trebuie să mai ai grija banilor, clinica vine cu o soluție sigură și la îndemână: poți profita de plata în rate a serviciilor de înfrumusețare, estetică facială.

Alege calitatea! Pentru mai multe detalii sună chiar acum la +40 755 354 555 sau intră pe www.hobclinic.ro/soluții-financiare pentru mai multe informații!

Sursa: perfecte.ro