Incendiile din Australia, inundațiile din Asia, conflictul din Orientul Mijlociu și acum, pandemia de Covid-19. Prima parte a anului 2020 a adus în atenția multora cele mai puternice profeții lăsate de cei mai cunoscuți prezicători. Baba Vanga, cunoscută drept „Nostradamus al Bulgariei” a spus, înainte de a murit, că acest an este marcat de „începutul sfârșitului”!

Una dintre cele mai cunoscute profeții lăsate de Baba Vanga este că, în anul 2020, va începe sfârșitul lumii. Iată că, acest an n-a început deloc cu evenimente fericite: incendiile din Australia, inundațiile din Asia, conflictul din Orientul Mijlociu și pandemia de Covid-19.

Pentru că Baba Vanga a prevăzut moartea prințesei Diana, atacul de la 11 noiembrie asupra SUA și efectele tsunami-ului din 2004, mulți oameni dau crezare celor lăsate de Baba Vanga

Profețiile pentru anul 2020 ale Babei Vanga

Prezicătoarea bulgară care a murit în 1996 spunea că sfârșitul lumii începe în 2020. Nu a specificat însă, cum se va sfârși lumea.

Fost consilier al liderilor partidului comunist din Bulgaria a prezis pentru anul 2020 mai multe cutremure puternice, un tsunami va mătura Indonezia, Japonia, India, Pakistan şi o bună parte din China, și un colaps economic prin care va trece Europa.

De asemenea, Baba Vanga spunea că Rusia va fi lovită de un meteorit uriaş și că va exista o tentativă de asasinat asupra lui Vladimir Putin. Donald Trump ar afla tot în anul 2020 că suferă de o boală.

Legătura cu coronavirusul

Neshka Stefanova Robeva a povestit că ar fi vizitat-o pe Baba Vanga înainte ca aceasta să-și dea ultima suflare că omenirea se va confrunta cu pandemia de coronavirus. Până la izbucnirea focarelor însă, Neshka Stefanova Robeva nu a știut la ce se referea, de fapt, Baba Vanga.

„Mătușa Vanga a prezis: «Corona va veni peste noi toți!». Nu am realizat atunci despre ce era vorba”, a spus Robeva, potrivit dailystar.co.uk.