Caz năucitor în Brazilia acolo unde o fetiţă a fost îngropată, din greşeală, timp de opt ore. Familia a crezut că micuţa a murit după ce a fost adusă pe lume. Dar, după opt ore, din mormântul fetiţei au început să se audă gemete.

Conform mirror.co.uk, familia fetiţei a crezut că aceasta a murit la naştere. Dar, după multe ore de când a fost îngropată micuţa a început să plângă.

Doi poliţişti sosiţi la faţa locului au început să dea pământul la o parte pentru a scoate bebeluşul de sub pământ, iar imaginile au fost filmate de unii martori prezenţi la întreaga scenă. În mod miraculos, micuţa a fost scoasă de sub pământ fără răni majore şi a fost transportată la spital, unde medicii i-au eliberat imediat căile respiratorii și i-au administrat oxigen.

Este o minune că micuţa a supraveţuit. Mama sa a declarat că era singură când a născut-o. Ea se afla în baie, iar bebeluşul s-a lovit puternic la cap când a fost adus pe lume. Bunica bebeluşului a crezut că fetiţa a murit când s-a oprit din plâns. A luat un material, a înfăşurat-o şi a îngropat-o în curte. După opt ore, din mormânt au început să se audă gemete.

Medicii au rămas şocaţi de faptul că micuţa a supraveţuit după ce a fost îngropată timp de opt ore.