Viorica de la Clejani nu a mers la priveghiul lui Emi Pian, însă a urmărit evenimentul ”ca tot omul”, din fața micului ecran. A fost însă ceva care i-a atras atenția și a făcut-o să scrie pe contul ei de socializare. Ce a uimit-o pe mama Margheritei?

 
Ei bine, Viorica de la Clejani nu a avut de comentat în legătură cu evenimentul în sine ci a remarcat că reporterița care transmitea din mijlocul evenimentelor nu purta nici un fel de mască de protecție. După cum se știe, la priveghiul lui Emi Pian au participat sute de persoane și majoritatea lor nu a purtat mască.

Viorica de la Clejani: ”Doamna reporter, de ce nu purtați mască?”

”De ce doamna reporter Laura, de la ”telembiziunea”…, dumneavoastră, nu purtați mască?! Ținând cont că vă aflați într-un loc super-aglomerat, unde sunt sute de persoane, iar riscul de a intra în contact cu virusul este foarte ridicat… Ne spuneți și nouă?”, a întrebat-o indirect, prin intermediul rețelei ei de socializare, Viorica de la Clejani.

fara descriere

Interpreta nu a primit un răspuns de la cea căreia i-a adresat întrebarea, în schimb s-a trezit cu o groază de comentarii de la cei care nu cred în existența virusului COVID-19. Cum la un moment dat și-a dat seama că fanii ei nu au înțeles foarte bine mesajul. ”Ăștia… Doamne Dumnezeule. Of, va fi vai de capul nostru și de zilele noastre. Nu știu dacă mulți conștientizați… că o să fie vai de toată omenirea”, a scris Viorica de la Clejani.

fara descriere

Emi Pian, înmormântat duminică

fara descriere

Priveghiul lui Emi Pian are loc la vila acestuia din cartierul Rahova iar evenimentul se va desfășura până dumincă, atunci când va avea loc înmormântarea. La eveniment sunt așteptate sute poate chiar mii de oameni care îl vor conduce pe ultimul drum pe ”Regele Pian”. Tatăl interlopului, Nicolae Duduianu, va primi o zi de permisie pentru a fi alături de familia lui în aceste momente grele. În zonă sunt desfășurate importante forțe de ordine pentru a evita orice incident nedorit.