Vulpița a avut o apariție de zile mari vineri în platoul emisiunii. Îmbrăcată provocator, femeia a dansat din buric, fapt ce l-a enervat la culme pe Viorel.

Se pare că nu mai există cale de împăcare între Vulpița și Viorel. Ce doi încearcă să se enerveze reciproc prin tot felul de gesturi și comentarii acide. Vineri, în platoul emisiunii în care apar constant de patru luni, Vulpița a avut o apariție incendiară.

Vulpița, apariție explozivă în platou. Momentul care l-a enervat pe Viorel

Vulpița, mișcări de infarct în platoul emisiunii. A dansat din buric, îmbrăcată extrem de provocator. Viorel a explodat când a văzut-o

Îmbrăcată provocator, aceasta a oferit un moment exploziv de dans din buric, alături de o dansatoare. Bineînțeles că Viorel a explodat imediat ce și-a văzut soția într-o asemenea ipostază și a ieșit din platou, enervat la culme. Vulpița a spus, la finalul momentului, că nu o interesează părerea bărbatului ei și că nu îl va mai căuta de azi încolo. Femeia nici măcar nu a vrut să se apropie de Viorel.
”Pa. Niciun act. Fetițo, o să vezi tu”, a zis Viorel nervos

”Ciao, la bella! Ciao”, sunt cuvintele pe care Veronica i le-a adresat lui Viorel, în timp ce-l ușuia cu mâna. ”Nu se dansează”, a zis imediat Viorel.  . 

Mai mult decât atât, în timpul întâlnirii dintre aceasta și Jador, femeia a ținut să îi spună manelistului că este o femeie liberă, că nu are bărbat. 

”Ți-a plecat Viorel? Și acum, tu cu cine ești? Cu Rafa?”, a zis Jador. 

 
”Sunt femeie liberă, n-am bărbat”, a răspuns femeia.

Întâlnire de gradul zero între Vulpița și Jador

Vulpița, mișcări de infarct în platoul emisiunii. A dansat din buric, îmbrăcată extrem de provocator. Viorel a explodat când a văzut-o

Întâlnire de gradul zero. Jador și Vulpița s-au întâlnit pentru prima dată față în față. Reacția manelistului a fost total neașteptată, la fel și comentariile Veronicăi.

Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare, iar dacă toți urmăritorii celor doi se așteptau să iasă scântei, nu a fost deloc așa. Jador a fost extrem de entuziasmat că și-a întâlnit rivala.

”Veronica! Băi! Nu pot să cred! Eu o cunosc pe Veronica în momentul ăsta! Nu încercați să băgați, că nu iese. Nu mai iese nimic între mine și Veronica! Stai jos, te rog!”, i-a zis artistul Vulpiței, fiind mai mult decât entuziasmat. 

Veronica, în schimb, l-a luat repede la rost pe cel cu care se bate pentru locul 1 din trending: ”Dar de ce ești invidios pe mine?”, i-a zis Vulpița lui Jador. 

”Veronica e o șmecheră, bă! E o șmecheră! Voi vă dați seama că Veronica e aici?”. Imediat după această replică, acesta a trecut la întrebări mai interesante pentru tânăra din Blăgești. Jador a întrebat-o la un moment dat dacă este într-o relație cu Rafaelo.